RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

6 жовтня

Всі новини

Затяті одинаки знайдуть своє кохання - рік Чорного Тигра стане щасливим для чотирьох знаків Зодіаку

Наближається рік Тигра, який буде наповнений важливими, ключовими і доленосними моментами. Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які у 2022 році можуть зустріти кохання.

Про це розповідає Соmandir.

Лев

В особистому житті Левів наступний рік буде сповнений несподіванок, але вони будуть приємними. Нині їм не дуже щастить у любовних справах, але рік Тигра все змінить, подарувавши Левам доленосну зустріч.

Козеріг

Позитивні зрушення в особистих стосунках чекають і на Козерогів. Однак для цього їм потрібно буде відволіктися від своїх нескінченних проблем та завдань та відкритися для кохання. Як тільки це станеться, воно тут же увійде до їхнього життя.

Стрілець

Стрілець - затятий одинак, але навіть він у 2022 році має гарні шанси зустріти того, з ким не захоче розлучатися більше ніколи. Нова зустріч подарує їм те щастя, яке вони раніше шукали в обіймах численних випадкових людей.

Риби

Вдалими будуть всі зміни в особистому житті - одруження, початок спільного життя. Найромантичнішим часом стане квітень. Літо принесе тим представникам знака, які вже у парі, гармонію у стосунках, а тим, хто у пошуку – перспективне знайомство.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки, яким рік Тигра принесе багато сюрпризів.