RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Вибратися з алкогольної "ями" їм буде непросто: названо топ-5 пиючих знаків Зодіаку

На думку астрологів народження під певним знаком Зодіаку може впливати на схильність людини до алкоголізму.

Про те, для кого вживання алкоголю надзвичайно небезпечне і може перерости в згубну звичку, розповідає newsmax.

Скорпіон

Представники цього знаку Зодіаку не люблять демонструвати оточуючим свої почуття – вони вважають за краще побути наодинці із собою та обміркувати ситуацію, а також – випити алкоголю. Регулярні випивання можуть перерости в залежність, однак, за бажання, Скорпіони зможуть легко її позбутися.

Риби

За допомогою спиртних напоїв Риби розслабляються – вживання алкоголю допомагає представникам знаку зануритися у свій світ і краще пізнати себе. Вилікувати Риб від алкоголізму дуже складно, у цьому може допомогти тривале лікування у реабілітаційних центрах.

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку можуть сприймати алкоголь як чергову розвагу, і тому надмірно ним захопитися. Розумними доводами переконати їх відмовитися від алкоголю складно, зате можна відвернути іншою цікавою розвагою.

Овен

Овни під впливом алкоголю небезпечні та агресивні, тому вживати спиртні напої їм не рекомендується. Вилікувати таку людину від алкоголізму можна не за допомогою прямих переконань, а за допомогою хитрощів.

Стрілець

Представники цього знаку Зодіаку звикають до вживання алкоголю надзвичайно швидко, а у п'яному вигляді можуть бути досить скандальними. Проте, хворіють на алкоголізм вони вкрай рідко, просто їм подобається атмосфера шуму та веселощів. Відволікти їх від алкоголю можна за допомогою зміни обстановки.

Раніше ми писали про чотирьох головних ледарів за знаком Зодіаку.