RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Удача на роботі для Близнюків та фінансові проблеми у Левів: гороскоп на 20 липня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на середу, 20 липня, для всіх знаків Зодіаку. Зокрема, для Близнюків день виявиться успішним у плані роботи, а от Левам загрожують фінансові проблеми.

Про це повідомляє Мixnews.lv.

Овен

Астрологи радять не поспішати з рішеннями щодо будь-якої нерухомості. Вранці будете доволі комунікабельні. На роботі можливі зміни, до яких будете абсолютно не готові. Емоційний стан стане на заваді в ухваленні адекватних рішень у роботі.

Телець

Вранці вдасться зробити значно більше, якщо працювати наодинці. Проте варто звернутися за порадою до більш досвідчених людей. Деякі плани зазнають змін - йдеться про поїздки, навчання, юридичні справи. У спілкуванні з людьми комусь вдасться зіпсувати вам настрій. Також буде відчуття, що вас хочуть прогнути.

Близнюки

Ранкові поїздки будуть вдалими, як і візити у різні державні органи. Можливі зміни у співпраці, це стосується творчої діяльності, роботи у колективі, дружніх стосунків. Близькі можуть попросити вас позичити гроші, однак зірки не радять йти на таке прохання, якщо в цьому нема великої потреби.

Рак

Не варто серйозно ставитися до всього, що стосується роботи. Оскільки відчуватимете тиск керівників та напругу у взаєминах із колегами - головне, що треба пам'ятати - не роздмухувати конфлікт. Просто робіть свою роботу.

Лев

Леви сьогодні вирішуватимуть наболілі проблеми та фінансові питання. Цілком ймовірно, що попросять повернути борг, чи виникнуть неприємності під час фінансових операцій. Можна звернутися до партнера у скрутній ситуації. Заплановану подорож буде зірвано.

Діви

Гарний час для повсякденних справ, не треба братися за нові проєкти, не беріть додаткових обов'язків. Робіть звичне. Зірки пророкують можливі зміни в особистому житті: або вам запропонують розійтися на деякий час, або ви станете ініціатором розриву. Якщо давно думали про це - робіть і не шкодуйте. Будьте уважні до дітей, можливі непорозуміння.

Терези

Терезам складно буде організувати надмір енергії. Варто утриматися від конфліктів і самим нікого не провокувати. можлива цінна порада від партнера, порадують діти. Вдалий день для прибирання та перестановки меблів.

Скорпіон

Цей знак буде надто сьогодні агресивним: захоче щось зламати та зробити по-своєму. Краще не робити жодних змін у житті, бо є вірогідність того, що завтра передумаєте. Краще працювати на самоті, дистанційно.

Стрілець

Серйозність та націленість дадуть позитивні плоди у роботі. Добре готуватися до відрядження чи вирушити у поїздку. Фінансові питання стануть причиною сварок з близькими. Можливі втрати грошей - обрахунки у магазині, купівля неякісного товару.

Козеріг

Представники цього знака будуть дуже дбати про всі сьогоднішні витрати. Можливо, хтось із старших родичів допоможе із фінансами. Деякі колеги та партнери можуть викликати вас на негативні емоції, особливо жінки. Краще не ухвалювати важливих рішень.

Водолій

Зібраність та серйозність допоможе домовитись із опонентами та підписати документи на вигідних умовах. Постарайтеся бути стриманими, бо емоції можуть брати гору. Поїздки будуть невдалими.

Риби

Сьогодні час для роздумів. Зірки радять подумати, що може настав час змінити своє ставлення до деяких речей? Наприклад, почати економити чи підвищити самооцінку у власних очах. В оселі ймовірні зміни - їх давно потребувало житло.

Раніше "Апостроф" писав про любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень.