RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Вони точно не "душа компанії": три знаки Зодіаку, які зіпсують будь-яке свято

На кожному великому святі чи маленькій вечірці знайдеться людина, про яку говорять "душа компанії". Але часто хтось із присутніх може виявитися повним антиподом загального улюбленця.

Астрологи назвали трьох знаків Зодіаку, які можуть зіпсувати будь-які веселощі.

Діва

Педантичні Діви звикли жити за принципами пунктуальності, організованості та "ідеальності". Тому якщо хтось запізниться на вечірку чи поводитиметься не так, як це собі планували Діви, настрій представнків цього знаку Зодіаку різко зіпсується. Вони стануть агресивними або взагалі підуть зі святування.

Лев

Знайти спільну мову з Левами досить складно, а передбачити їхній настрій майже неможливо. Якщо представники цього знаку налаштовані на бурхливі веселощі, то все пройде якнайкраще. Однак коли настрій Левів зіпсувався, то вони можуть "насолити" усім учасникам вечірки чи святування.

Козеріг

Козероги можуть вдало комунікувати з іншими, вливатися в компанію та веселитися від душі. Разом з цим вони дуже засмутяться, коли хтось почне забирати на себе всю увагу. І причина не в тому, що Козероги самі б хотіли стати "душею компанії", а в почутті непотрібності - представники цього знаку прагнуть рівності і справедливості (у їхньому власному розумінні цих слів).

Раніше "Апостроф" повідомляв, які знаки Зодіаку можуть перебрати з алкоголем на вечірці.