RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Обіцяти – не означає виконати: три знаки Зодіаку, які ніколи не почнуть нове життя

Напевно, кожна людина хоч раз обіцяла собі з понеділка почати бігати, сісти на дієту, кинути всі шкідливі звички або вивчити мандаринську мову. Але є люди, які роблять це з завидною регулярністю, але ніколи не дотримуються слова.

"Апостроф" розповідає, під якими сузір'ям народилися ці люди.

Читайте також: Вони всі пропускають через себе: три знаки Зодіаку, які часто плачуть вечорами

Овен

В голові у Овнів завжди мільйони ідей та різних задумів. Вони напевно знають, яким має бути їхнє життя, що потрібно робити, щоб зробити його кращим. Ці люди часто обіцяють собі почати діяти за розробленим планом, змінити все те, що вже давно набридло. Але біда в тому, що Овни надто прив'язані до своїх рідних і близьких людей, бо бояться засмутити їх якими-небудь змінами.

Близнюки

Ці товариші відрізняються мінливістю, люблять все змінювати, але тільки не кардинальним чином. Ці люди легко переривають зв'язки, зав'язують нові знайомства, формують нові соціальні зв'язки. А ось все, що пов'язане з їхнім побутом, роботою чи іншими важливими речами – тут вони сліпі та глухі. Часом вони бояться змін у своєму житті, навіть якщо воно цього потребує.

Стрілець

Стрільці люблять на публіку говорити про свої плани у найдрібніших деталях, ось тільки ніколи не візьмуться за реальні справи. Біда в тому, що жодних цілей вони не ставлять, а тільки говорять про те, фантазують. В результаті креативні Стрільці здатні прожити своє життя дуже нудно.

Раніше "Апостроф" розповідав про п'ять знаків Зодіаку, яким у житті все дається з великими труднощами.