RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Ніколи не "виноситиме мозок": топ-4 кращих тещі за знаком Зодіаку

Деякі жінки відрізняються жахливим характером і стають нестерпними тещами для обранців своїх дочок - водночас деякі мами настільки тепло ставляться до зятів, що стають для них рідною людиною.

Серед найкращих тещ - Стрільці, Терези, Водолії та Тельці, повідомляє "Апостроф".

Стрілець

Жінки, народжені під цими знаками Зодіаку, психологічно підковані і знають, що сказати в той чи інший момент, щоб привернути обранця дочки до себе. Вони балуватимуть дітей смаколиками, а на свята даруватимуть настільки унікальні подарунки, що навіть зять дивуватиметься просунутості своєї тещі. Крім того, у конфлікті між дочкою та її чоловіком, Стрільці найчастіше почнуть захищати саме чоловіка.

Читайте також: У кожного зятя є свої сильні сторони: названі особливості для кожного знака Зодіаку

Терези

Тещі-Терези відрізняються розважливістю та спокоєм. У них настільки насичене власне життя, що вони намагаються не втручатися у стосунки дочки та її чоловіка. На думку жінок, народжених під цим знаком Зодіаку, дорослі діти зможуть самі дати раду своїм відносинам. При цьому теща-Терези завжди прийде на допомогу і дасть мудру пораду, якщо її про це попросять.

Водолій

Представники цього знака Зодіаку не звикли пхати носа в чужі справи навіть тоді, коли йдеться про власну дочку. Вони можуть ненав'язливо натякнути про свої бажання чи свою думку, але ніколи не нав'язуватимуться.

Телець

Тещі, народжені під цим знаком Зодіаку, вигадують власну тактику спілкування із зятями – найчастіше намагаються знайти до них підхід через шлунок. Так, вони винайдуть унікальні страви, які подобаються саме обранцю доньки та цікавитимуться його справами. У той же час, жінки-Тільці можуть бути надто балакучими, що може втомлювати оточуючих.

Раніше ми писали, які невістки за знаком Зодіаку найкращі.