RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Чоловіки їх не розуміють: жінки з якими іменами ніколи не будуть коханими

Ім'я накладає відбиток на характер і життя людини - деякі роблять своїх власниць вкрай примхливими, а інші приносять проблеми в особистому житті.

"Апостроф" розповідає, жінки з якими іменами відштовхують чоловіків.

Анастасія

Ці дівчата схильні до частих змін настрою, під впливом яких роблять необдумані вчинки. Також Насті часто бувають примхливими, що дратує та відштовхує чоловіків.

Людмила

Основний пріоритет для Людмили – бути правою завжди і в усьому. Вони зроблять усе, щоб оточуючі у всьому слухалися їхніх вказівок. Близькі стосунки передбачають компроміс, тож шансів на щастя у Люди мало.

Євгенія

Власниці імені відрізняються строгістю та жорсткістю по відношенню до чоловіків. Вони люблять керувати і не поступаються головною роллю навіть коханому. Не кожен готовий терпіти таке ставлення.

Читайте також: Впливають на підсвідомість чоловіків: п'ять жіночих імен, які зводять сильну стать з розуму

Майя

Ці дівчата впевнені у своїй правоті і не схильні дослухатися до думки іншої людини. Ще однією відмінністю Майї є впертість. Вона впевнена, що той, хто любить, повинен виконувати всі її забаганки.

Агнеса

Це ім'я наділяє свою володарку зайвою емоційністю та запальністю. Також для неї властиві зміни настрою, від яких страждають найближчі. Чоловіки вважають за краще триматися подалі від Агнеси.

Раніше "Апостроф" розповідав, жінки з якими іменами схильні тиранити своїх чоловіків.