RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Від сказу до повного спокою: як поводяться знаки Зодіаку при зраді

Астрологи раніше розповіли про те, що деякі люди відрізняються непостійністю у відносинах і можуть легко піти на зраду. Зараз фахівці дали характеристику кожному знаку Зодіаку, як він поводитиметься, якщо дізнається про це.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Змінюються в поведінці після близькості з партнером: три непередбачувані знаки

Овен

Цей знак запальний, пристрасний, ревнує зазвичай прямо та відверто. Овни готові йти на конфлікт і дуже чесні, коли відчувають, що щось не так.

Телець

Тельці вперті та наполегливі. У ревнощах можуть стати власниками та захищати "своє". Тельці схильні до самоаналізу, тому довго можуть приборкувати у собі негативні емоції.

Близнюки

Цей знак дуже товариський. Під час ревнощів Близнюки можуть стати дуже нетерплячими, неспокійними. Хоч прагнутимуть приховати справжні почуття, проте тривога буде очевидною для всіх.

Рак

За природою Раки дуже емоційні та чутливі. Ревнощі для них - бурхливий сплеск емоцій. Вони можуть стати власними, коли ревнують.

Лев

Це дуже гордий знак. Під час ревнощів можуть стати драматичними та вимогливими. Ревнощі часто плутають з простою потребою в увазі та визнанні.

Діва

Представники цього знаку аналітичні та обережні. У ревнощах вони можуть просто почати критикувати. У такому стані вони стануть прискіпливі, будуть розпитувати та аналізувати.

Терези

Хоч Терези спокійні і врівноважені, однак коли вони ревнують, то стають нерішучими. Як правило, намагаються уникати конфліктів, тому й ревнощі проявляють у дуже тонкій формі, в ретельно прихованих істинних почуттях.

Скорпіон

Цей знак пристрасний, і коли ревнує, то це буде виражатися у сильних емоційних реакціях, маніпуляціях. Ревнощі в крові у Скорпіонів.

Стрілець

Цей знак оптимістичний, проте у ревнощах може стати нетерплячим та поспішним. Щоб не зіткнутися з почуттям ревнощів, відволікатиметься на різні пригоди.

Козеріг

Цей знак дисциплінований та відповідальний. У ревнощах стає дуже серйозним та вимогливим. Часто виражаються ревнощі через підвищену потребу у контролі та стабільності.

Водолій

Представники цього знаку незалежні, а в ревнощах можуть стати відстороненими, непередбачуваними. Вони можуть раціоналізувати такі почуття, однак це може призвести до емоційної холодності.

Риби

Цей знак чуйний та чутливий. Під час ревнощів Риби можуть стати невпевненими. У ревнощах їх рятують фантазії та мрії, а іноді й жалість до себе.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав найпривітніші знаки Зодіаку.

Вас також може зацікавити:

Труднощі залишаться позаду: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку у травні знайдуть щастя

Краще взяти відпустку: астрологи назвали знаки Зодіаку, яких у травні чекають на невдачі

У старості стають тільки гіршими: три найнеприємніші знаки Зодіаку