RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

День літнього сонцестояння: як загадати бажання цього магічного дня, щоб воно збулося

З давніх часів день літнього сонцестояння вважався магічним періодом. Поки на Землі триває найдовший світловий день, енергія Сонця впливає на людину сильніше, ніж зазвичай, і тому у Всесвіті можна просити про виконання найпотаємніших бажань.

"Апостроф" розповідає, як правильно загадати бажання, щоб воно обов'язково здійснилося.

Читайте також: У цей день кожен трохи маг: що потрібно зробити на день літнього сонцестояння, щоб змінити життя

Як одягатися в день літнього сонцестояння

Добу з 21 по 22 червня потрібно провести у яскравому одязі – червоних, помаранчевих чи жовтих відтінків. Важливо, щоб прикраси були округлої форми та відповідали сонячній гамі кольорів.

Як правильно загадати бажання

У День літнього сонцестояння кожна людина може отримати енергію Сонця та наповниться його силою. Тому, бажано встати до світанку, вийти на вулицю або на балкон, подумки подякувати Сонцю за його тепло і світло. Якщо в цей момент ви загадаєте своє потаємне бажання, то незабаром воно обов'язково здійсниться.

Крім такого методу, є й інші. Наприклад:

Ритуал на воду

Вранці наберіть чисту воду (не з-під крана) в глибоку ємність, нахилиться над нею і вголос тричі вимовте своє бажання. Поставтеся до цього серйозно і постійно думайте про те, як справджується загадане. Насамкінець вмийтеся цією водою, а залишки вилийте на землю.

Ритуал на папір

Ще один варіант загадування бажань на День сонцестояння. Вам необхідно взяти білий аркуш паперу та червоний олівець. Потім написати на папері одне чи кілька своїх бажань, вказавши кінцеву дату виконання. У цей момент важливо візуалізувати, як саме ваше бажання виконується. Коли напишете, згорніть папір кілька разів і сховайте в затишне місце – до вказаної дати мрія здійсниться.

Ритуал на гроші

Зберіть усі готівки (купюри та монети), які є в будинку, і покладіть їх на підвіконня так, щоб гроші були оповиті сонячним промінням. Подумки попросіть Сонце залучити достаток до вашої родини, а 23 червня вранці заберіть готівку в затишне місце. Побачите, коли ваше матеріальне становище покращиться.

Ритуал на кохання

Купіть букет червоних квітів (гроші за них віддавайте без здачі) або зберіть у полі. Перев'яжіть червоною стрічкою та поставте у вазу. На маленькому аркуші паперу напишіть ім'я свого коханого і покладіть в букет між листям. Поки виконуєте ритуал, попросіть Сонце допомогти вам бути разом. Не торкайтеся букета, поки він не зав'яне, а потім квіти викиньте, а папір з ім'ям спалить.

Раніше "Апостроф" розповідав, про головні заборони, традиції та прикмети літнього сонцестояння у 2023 році.

Вас також може зацікавити:

Як залучити удачу в день літнього сонцестояння: поради астрологів

Коли день літнього сонцестояння і як він вплине на різні знаки Зодіаку: астрологічний прогноз

Почнеться біла смуга: день літнього сонцестояння принесе успіх цим знакам Зодіаку