RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Таємниця імені Марія: доля, характер і сумісність з чоловіками в коханні та шлюбі

Ім'я Марія – одне з найпоширеніших у світі. У своїй глибокій історії та багатоликій символіці, воно має особливе місце у світі імен. Багато дослідників впевнені, що це ім'я походить від давньоєврейської мови та означає "пані", "кохана", "бажана". При цьому в інших перекладах значення зовсім інше – "відкинута", "сумна".

Яка доля чекає власниць імені Марія і з ким ймовірність міцного союзу найвища, розповідає "Апостроф".

Перші згадки імені Марія можна знайти у Святому Письмі. У цій стародавній книзі є кілька персонажів, які мали це ім'я, включаючи Мати Ісуса Христа. Це пояснює популярність імені у країнах, де християнство є основною релігією, та його поширення стало широким.

Носителька імені Марія може досягти успіху в багатьох сферах життя. Є сприятливі сфери, де вона може проявити себе якнайкраще, такі як живопис, творче письменство і робота у сфері редакції та публікацій. Зазвичай успіх приходить до неї у другій половині її життя.

Марія має розум і може виявляти інтерес до політики, де вона часто досягає помітних успіхів. Це часто красива та елегантна жінка, якій важлива родина. Вона дуже ретельно обирає свого майбутнього чоловіка, віддаючи перевагу чоловікам, які виявляють податливість і регулярно проявляють знаки уваги.

Читайте також: Значення імені Сергій: походження, характер та сумісність з жінками у коханні та шлюбі

Марія відіграє важливу роль у своїй сім'ї, вона часто є опорою та вказує чоловікові напрямок. Її думка зазвичай грає вирішальну роль у важливих рішеннях. Вона дуже любить своїх дітей та насолоджується сімейними вечорами. Однак, їй краще лягати спати до 22:00, оскільки нічний спосіб життя може бути для Марії небезпечним.

За своєю природою Марія є інтровертом. Вона часто вважає за краще залишатися в собі і рідко ділиться своїми думками і почуттями з оточуючими. Марія має сильне честолюбство і марнославство, і важко реагує на критику і зауваження, адресовані їй.

Однак, якщо Марія не згодна з чимось, вона може бурхливо виявити своє невдоволення, подібно до урагану, який здатний змести все на своєму шляху. Її вибуховий характер і складнощі в управлінні емоціями можуть з часом створювати труднощі. Але з віком вона навчається ефективніше контролювати свій гнів.

Для Марії важливо розвивати менш критичний погляд на життя та більше довіряти оточуючим. Їй корисно шукати заняття, які допомагають врівноважувати її емоції. Також важливо стежити за фінансами, оскільки спонтанні покупки дуже часто можуть стати джерелом витрат.

Сім'я займає важливе місце у житті Марії. Ця прихильність до сім'ї, проте, виявляється не одразу. Марія, як правило, створює власну сім'ю порівняно пізно, але це дозволяє їй робити цей вибір усвідомлено і ретельно.

Вона дуже прив'язана до своїх дітей та насолоджується сімейними вечорами. Марія також із задоволенням приймає гостей у себе вдома, але їй не дуже подобається їздити в гості до інших людей.

Найбільша ймовірність міцних стосунків у Марії із чоловіками: Олександр, Олексій, Максим, Сергій, Роман, Павло.

Найменша ймовірність міцних стосунків у Марії з іменами: Андрій, Артем, Владислав, Євген, Ігор.

Іменини Марії за православним календарем святкують 19, 25 та 28 лютого; 2, 14, 16 та 25 квітня; 17 травня; 5, 11, 15, 17, 20, 22 та 24 червня; 2 та 25 липня; 4, 22 та 24 серпня; 28 вересня; 11 листопада.

Раніше ми писали, як правильно вимовляти українські імена, які перекрутили росіяни.

  • Вас може зацікавити:

Що означає прізвище Шевченко: версії походження

Всі проблеми їх оминають: найуспішніші чоловіки за іменем

Ніколи не будуть багатими: імена жінок, які завжди будуть жебрачками