RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Парад планет 3 червня: яким знакам Зодіаку посміхнеться Фортуна

У червні 2024 року в Параді планет "братимуть участь" Меркурій, Марс, Юпітер, Сатурн, Уран та Нептун. Цей період надасть неймовірні можливості та шанси отримати посмішку Фортуни для деяких знаків Зодіаку.

"Апостроф" розповідає, хто із представників зодіакальних сузір'їв зможе відчути неймовірну енергію Всесвіту під час цього явища.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Овен

Це буде чудовий час для Овнів, оскільки їхня панівна планета Марс перебуватиме в знаку Риб. Це хороший період для того, щоб будувати довгострокові плани або виявляти ініціативу у будівництві свого бізнесу.

Телець

Завдяки впливу Юпітера у Тельців з'явиться додаткова мотивація, щоб зважитися на авантюру та зробити щось, що виходить за межі їхньої зони комфорту. Вони також відчують себе впевненими в особистих стосунках.

Водолій

Сатурн у Водолії - потужна астрологічна комбінація. Сатурн спонукатиме Водоліїв переглянути свої кармічні борги та пройти через моменти саморефлексії.

Риби

Нептун і Марс будуть у зодіакальному знаку Риб, що спонукає їх до активних дій на робочому фронті. Вони також зазнають підвищеного творчого потенціалу та отримають заохочення до занять мистецтвом.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року