RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Гучне ДТП з сином Шуфрича: стало відомо, як винуватець може уникнути в'язниці

Повне співробітництва зі слідством сина народного депутата Нестора Шуфрича може бути витонченою тактикою з метою уникнути відповідальності за ДТП у центрі Києва, в результаті якої був серйозно травмовано людину.

Таку думку висловив юрист Іван Ліберман у коментарі "Апострофу".

Так, Нестор Шуфрич-молодший, якому загрожує до 8 років ув'язнення, в разі якщо його провину доведуть, відразу пішов на співпрацю з поліцією - добровільно пройшов наркологічну експертизу і здав свій закордонний паспорт.

Крім того, його батько пообіцяв забезпечити потерпілому в результаті ДТП найкращу медичну допомогу у приватній клініці, компенсувати моральну шкоду і навіть викликав з Ізраїлю нейрохірурга і фахівця з посттравматичної реабілітації.

Така відкритість і стурбованість долею потерпілого у реальності може виявитися схемою, нехай і не найновішою, завдяки якій Шуфрич-молодший може уникнути тюремного терміну.

"Це ж пом'якшувальні обставини. Збирається купа позитивних характеристик, довідки, що людина раніше не була судимою, має дітей на утриманні, старих батьків, купу таких документів. І у такому випадку можна говорити про те, що термін буде умовним. І якщо через три роки випробувального терміну чоловік не вчинив іншого кримінального правопорушення, він вже несудимий", - заявив Ліберман.

Детальніше про ДТП за участю сина нардепа Нестора Шуфрича читайте в матеріалі "Гачок" для Шуфрича: що чекає сина депутата після гучної аварії", який опубліковано на "Апострофі".