RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​У центрі Києва п'яний неадекват напав з пістолетом на перехожих: фото, відео і подробиці інциденту

15 березня в районі Бессарабки в столиці п'яний чоловік з пневматичною зброєю напав на компанію і погрожував пристрелити хлопця.

Про це повідомляє "Інформатор", публікуючи відповідні фото і відео.

Подія трапилася близько 23:00. За словами хлопців, чоловік з пляшкою коньяку, яку він розпивав "з горла" вийшов із закладу "Big mama" і почав приставати до їх подрузі. Компанія зробила йому зауваження, але той в свою чергу спочатку почав махати руками, після чого дістав з куртки пістолет і намагався приставити його до голови одного з хлопців. Хлопці вихопили у чоловіка з рук зброю і схопили його.

Патрульні, які проїжджали повз, помітили бійку і, після з'ясування обставин, затримали нападника. Хлопці передали пістолет співробітникам поліції, зброя виявилася пневматичною. Порушник повідомив, що носить її в цілях безпеки.

Під час допиту чоловік повідомив, що ні на кого не нападав і його затримали без причини. У нього були явні ознаки алкогольного сп'яніння: невиразна мова і запах з рота. Під час спілкування з правоохоронцями він кричав, що вдома на нього чекають дружина і 6-місячна дочка, тому його мають відпустити.

"Вас треба в АТО, таким виродкам там і місце", - вигукував нападник у бік молодих людей.

Під час інциденту ніхто не постраждав. На місці працювали співробітники поліції.

Обережно! Відео містить нецензурну лексику.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 12 березня в Кривому Розі невідомі розстріляли автомобіль таксі. В результаті нападу були поранені водій і двоє пасажирів.