RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

​Семь районов Киева оставят без горячей воды: адреса и сроки

З 13-14 травня у деяких районах столиці через планові гідравлічні випробування для підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період буде відключено гарячу воду. Гідравлічні випробування на окремих ділянках триватимуть не менше 14 днів.

Про це повідомляє прес-служба КП "Київтеплоенерго".

"З метою зниження аварійності на початку наступного опалювального сезону Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" проводить гідравлічні випробування. Трубопроводи під підвищеним тиском випробовуються на гідравлічну щільність і міцність", - йдеться у повідомленні.

З 13 травня проведення гідравлічних випробувань буде розпочато на теплоджерелі "СТ-2". Через це послуги з централізованого гарячого водопостачання тимчасово будуть відсутні в Оболонському і Подільському районах. А з 14 травня випробування будуть проходити на теплоджерелах: РК "Молодь", "СТ-1" і "ТЕЦ-5". Тому у зв’язку з випробуваннями гаряче водопостачання тимчасово буде відсутнє в Шевченківському, Голосіївському, Солом’янському, Печерському і Дарницькому районах.

Нижче у таблицях наведені райони, де буде відключено гарячу воду.

Як повідомляв "Апостроф", з 16 по 20 квітня, у Києві на низці вулиць відключали водопостачання у зв'язку з проведенням ремонтних робіт.