RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Досить свистіти: молодий футболіст "Динамо" жорстко відповів уболівальникам, але швидко одумався

Молодий півзахисник київського "Динамо" Георгій Цітаішвілі зробив різку заяву на адресу вболівальників після матчу Ліги Європи з "Лугано" (1:1).

Так, футболіст розкритикував фанатів за свист з трибун.

"Якщо ти вболіваєш за команду, то вболіваєш і під час перемог, і під час поразок. Якщо приїжджати, щоб свистіти і пообсирати, то краще тоді взагалі не приїжджати. Після нового року і з новими силами сподіваємося хорошою грою переконати уболівальників, що вони були неправі", - заявив він.

Цікаво, що через деякий час Цітаішвілі вибачився за свої слова.

"Я хочу вибачитися за свої слова. Я хотів сказати, що останні 10 хвилин гри нам потрібна була підтримка, а ви вже почали свистіти. Так, жахливий результат після матчу я висловився неправильно. Спасибі, що в таку погоду ви приїхали. У жодному випадку я не мав на увазі так, як написано скрізь, без вас футболу немає. І немає бажання грати без уболівальників. Не зрозумійте мене неправильно", - додав він.

Нагадаємо, що "Динамо" за підсумками групового етапу посіло третє місце в групі і не вийшло в плей-офф. З усіма учасниками 1/16 фіналу Ліги Європи можна ознайомитися за посиланням.