RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Не будь пустодзвоном: скандальний боксер Редкач відповів українцеві Берінчику на пропозицію про бій

Український боксер Іван Редкач відповів українцеві Денису Берінчику на пропозицію провести бій.

Відповідь боксер написав на своїй сторінці в Facebook.

"Денис, привіт. У тебе є менеджер або промоутер? Нехай надсилають моєму менеджеру контракт, я дам тобі реванш! Я переміг тебе в аматорах, бій зупинили в 3-му раунді. Сподіваюся ваша команда дасть згоду. Я відповідаю за слова, ви відповідаєте?

Тільки тепер вудки Свої не змативай. В Бровари я точно не приїду! Я чекаю на тебе в США, спущуся в 61,2 кг, щоб дати прикурити тобі ще раз. А ти, будь добрий, відповідай за свої слова. Не будь пустодзвоном, будь мужиком. Досить бити бомжів в Броварах. Приїжджай, влаштуємо хороший бій. Якщо ти не готовий приїхати, тоді в проект "Останній герой", - написав Редкач.

Нагадаємо, конфлікт між боксерами почався після того, як Берінчик в грубій формі прокоментував дивну поразку Редкача в бою з Реджі Прогрейсом. У тому поєдинку український боксер впав на канвас, демонструючи, що суперник ударив його в пах, хоча на повторі було видно, що удар припав в бік. Після цього Редкач образив Берінчика, який у відповідь викликав його на поєдинок.

35-річний Редкач за свою кар'єру провів 30 боїв, здобув 23 перемоги при одній нічиїй і шести поразках. Він двічі проводив бої за статус обов'язкового претендента на чемпіонський титул, але обидва рази зазнав поразки.

33-річний Берінчик здобув 15 перемог в 15 боях. В даний час він є інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO (Всесвітня боксерська організація).

Раніше повідомлялося, що Берінчик розповів, як потрапив в перестрілку в Києві.