RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Апостроф" звертається до світу спорту у зв'язку із нападом Росії на Україну

Редакція "Апострофа" звертається до світової спортивної громадськості із закликом відсторонити всі російські клуби, національні збірні та спортсменів із РФ від участі у міжнародних змаганнях.

Рано вранці 24 лютого президентом Росії Володимиром Путіним було віддано наказ про "початок спецоперації в Україні з метою її демілітаризації та денацифікації".

Після цього обстрілу з важкого озброєння зазнали багато українських міст. Удари було завдано не лише у військову інфраструктуру, а й у цивільні об'єкти. Загинули десятки мирних мешканців. З кожним наступним днем чисельність безневинних жертв зростатиме.

Європа та світ вже почали чинити тиск на Росію санкціями, але цього замало. Необхідна повна ізоляція РФ від цивілізованого світу - в економіці, науці, культурі, торгівлі та інших сферах, включаючи спорт, який часто кремлівська пропаганда використовує як власні перемоги.

Тільки спільними зусиллями світ зможе зупинити тирана та його оточення, які втратили зв'язок із реальністю та розв'язали війну в центрі Європи.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що УЄФА покарав Росію за напад на Україну.