RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Росії пішли на жорсткі заходи через смертельний коронавірус з Китаю

У понеділок, 3 лютого, прем'єр-міністр Росії Михайло Мішустін заявив, що заражені новим коронавірусом 2019 nCoV іноземці можуть бути депортовані з Росії.

Про це повідомляє РБК.

Мішустін нагадав, що відповідно до підписаної ним 31 січня постанови уряду 2019-nCoV включено до переліку захворювань, які становлять небезпеку для оточуючих.

"Це дозволить здійснювати депортацію іноземних громадян, якщо у них буде виявлена така хвороба, і вводити спеціальні обмежувальні заходи, в тому числі ізоляцію або карантин", - сказав Мішустін.

Прем'єр-міністр запевнив, що ситуація знаходиться під контролем і в Росії є всі необхідні для боротьби c 2019 nCoV ліки і досить засобів захисту від вірусу.

"Уже обмежено пересування громадян з Китаю через наш кордон. Хворі, у яких виявлено небезпечний вірус, ізольовані, лікарі надають їм всю необхідну допомогу", - зазначив Мішустін.

Нагадаємо, що за останніми даними число випадків захворювання досягло 14 380 осіб, а загальне число загиблих склало 304.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Німеччині коронавірус виявили у дитини. Відомо, що її батько, працівник компанії Webasto, раніше контактував з інфікованою коронавірусом громадянкою Китаю.