RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Як влаштувати вуличний протест в умовах карантину: Грета Тунберг показала кумедне фото

Юна екоактівістка Грета Тунберг зі Швеції запропонувала оригінальний спосіб влаштовувати вуличні пікети, не порушуючи правил карантину через пандемію коронавірусу.

Ослаблення карантину і загроза для нових регіонів: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі (оновлюється)

Відповідне фото активістка опублікувала на своїй Instagram-сторінці.

Як відомо, активістка влаштовує акції проти глобального потепління вже півтора року, однак коронавіурс змусив шведську школярку піти в онлайн і обмежитися цифровим протестом.

В кінці-кінців дівчина придумала, як продовжити свої вуличні пікети і при цьому не порушувати умови карантину. 17-річна екоактівістка взяла табличку і свій одяг, розвісила на мосту і зробила фото. Знак протесту є, а Грети на фото - немає.

"88 тиждень шкільних страйків. Сьогодні ми запланували великий глобальний кліматичний страйк за участю мільйонів людей. Але в надзвичайній ситуації ви повинні адаптуватися і змінити свою поведінку. Кліматична криза все ще триває, і ми повинні боротися з кожною кризою", - підписала опублікований знімок Грета Тунберг.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відома шведська екоактівістка, 17-річна Грета Тунберг виявила у себе і свого батька симптоми, характерні для інфікованих коронавірусом COVID-19.