RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Почався зворотний відлік: в Україні пояснили, як США вбивають режим Путіна в Росії

Нові санкції США проти Росії накладено таким чином, щоб знизити вплив Москви на європейські еліти, унеможливити технологічний розвиток країни, а також прискорити падіння режиму президента Володимира Путіна.

Таку думку висловив військовий експерт Олексій Арестович в інтерв'ю "Апострофу".

"Санкції накладено такі і так, що почався зворотний відлік режиму Путіна. Ці санкції спрямовано не на те, щоб показати Росії, що її дії неприйнятні, що потрібно повертатися до клубу цивілізованих держав, а саме спрямовані прямо на те, щоб знести встановлений режим Путіна . Це не попередження, а наступ з боку Сполучених Штатів - це дуже хороша звістка для нас. Вони валять путінський режим і його вплив на Європу", - заявив Арестович.

За його словами, другою метою є нівелювати вплив Росії на Європу і її політичну еліту, яка з 70-х років корумпувалась Кремлем.

"Це велика проблема, яка зав'язана на нафтогазовий ринок Європи. Американці б'ють по ним цими санкціями, щоб обрушити основне джерело доходу путінського режиму - поставки енергоносіїв в Європу. Друга мета санкцій - зламати вічний механізм корупції європейських економічних і політичних лідерів, пов'язаний з угодами з Росією. Це удар по сформованому порядку в Європі. Це важливе геополітичне рішення ", - додав експерт.

У той же час він підкреслив, що у Росії достатній запас міцності, щоб досить довго існувати під санкціями.

"Запас міцності у Росії набагато більше, ніж ми звикли собі складати. Санкції не вбивають російський холодильник прямо зараз, хоча в значній мірі вже вбивають, а спрямовані на те, щоб через 10 років Росія назавжди програла цивілізаційну гонку з Заходом ", - говорить Арестович.

Він також зазначив, що нові санкції спрямовані на руйнування існуючого в Росії режиму.

"Цими санкціями путінський режим почали бити і душити. Вони працюють таким чином, що подальше існування путінського режиму стає невигідним самій Росії - це головне. Санкції - це така стамеска, яка відокремлює путінський режим від Росії. Таким чином Захід говорить: "Росія - гут , а путінський режим - не гут". Доки самі росіяни не зрозуміють, що існування путінського режиму вбиває їх цивілізаційну перспективу", - підсумував експерт.

Читайте також повний текст інтерв'ю "США почали валити режим Путіна, це дуже хороша звістка для України - Олексій Арестович", яке опубліковано на "Апострофі".