RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

На Заході назвали п'ять ключових проблем Путіна

Володимиру Путіну на новому терміні свого президентства належить вирішити п'ять нагальних питань, починаючи від економічних проблем і постійно вибухаючого протестного невдоволення серед середньостатистичних росіян, закінчуючи забороною боротьби кремлівських еліт і налагодженням відносин з США і Заходом.

Про це йдеться в матеріалі приватної американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor, який є в розпорядженні "Апострофа".

Зазначені проблеми можуть стати одним з найскладніших випробувань для Путіна на новий термін, хоча у вже досвідченого гаранта в арсеналі явно знайдуться кілька козирів, які допоможуть з ними розібратися. Зокрема, Путін може влаштувати ротацію в уряді, щоб краще реагувати на внутрішній і міжнародний тиск, з яким стикається Росія.

"Хоча Дмитро Медведєв, швидше за все, збереже свій пост прем'єр-міністра, колишній міністр фінансів Олексій Кудрін, політик, налаштований на реформи, може отримати високий пост в Кабінеті міністрів, щоб допомогти Путіну в подоланні економічних слабкостей країни і її фінансової ізоляції від Заходу. Але оскільки Путін хоче зберегти рівновагу в Кремлі, він може призначити на противагу Кудріну когось із більш консервативної і націоналістичної групи наближених до глави "Роснафти" Ігоря Сєчіна. Інші зміни на посадах високого рівня, включаючи дипломатичний та оборонний портфелі, можливі в найближчому майбутньому", - йдеться в матеріалі приватної розвідки США.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": У Путіна п'ять страшних проблем, новий термін стане останнім - приватна розвідка США.