RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Росії знайшли "український слід" у стрільбі на Луб'янці: в мережі хвиля жартів

Російські пропагандисти знайшли "український слід" в бійні біля будівлі ФСБ, нібито у стрілка Євгена Манюрова був український акцент.

На це звернув увагу "Vіtаuskаs" в Twitter.

"Ну, нарешті! Зізнайтеся, що теж цього чекали?", - написав блогер.

Торговець зброєю сказав про 39-річного Луб'янського стрілка Євгенії Манюрова, що він "шизофренік з українським акцентом".

"А з кишень стирчали візитки Правого сектора, а на шиї виднівся чорно-червоний прапор", "Прикро. Сподівався, що акцент у нього був литовсько-американсько-грузино-український. Українці знову литовців випередили", "Торговець ще й лікар-психіатр! Відразу поставив діагноз і продав зброю", "Тепер все встало на свої місця. Цілу добу вата чекала цього", "Українці теж воювали в лавах антічекіст", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, в Москві (Росія) близько 18:00 біля будівлі Федеральної служби безпеки на Луб'янці відбулася стрілянина з російськими агентами. В результаті було поранено п'ятеро людей, троє - загинули .

При нападі на будівлю ФСБ в Москві (Росія) постраждав один простий перехожий, а стрілянина потрапила на відео.

Як повідомляв "Апостроф", в ФСБ знали про атаку, яка планувалася в день виступу президента РФ Володимира Путіна на концерті в честь Дня працівників органів безпеки.