RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Пиятики та погром за участю відомого полковника: як розважаються у Москві військові перед відправкою в Україну

У поліцію Москви доставили десяти "призовників-контрактників", які влаштували погром зі стріляниною та різаниною в одному з хостелів. Серед затриманих виявився відомий у військових колах полковник ВПС у відставці, чиї винаходи використовують у військовій промисловості.

Про це пишуть російські канали.

Все почалося з багатоденних пиятик, якими проводили час майбутні бійці, відряджені на війну від АТ "Мосводоканал". Сантехніків та трубопрокладачів перед відряджанням на війну зібрали до групи та поселили у хостел "ХотелХот Бауманська".

Читайте: У Росії "зачистили" цвинтар з могилами "вагнерівців": фото, відео

Поки "комунальники" чекали на відправку на т.зв. "СВО", вони скупили весь місцевий алкомаркет і влаштували галасливу пиятику на другому поверсі готелю. Допилися до того, що стали з'ясовувати, хто крутіший - найманці чи регулярна армія.

Серед постояльців хостелу виявився 48-річний полковник ВПС у відставці Олексій Косенко, який перебуває в загоні "Ірбіс" ПВК "Редут". Крім того, Косенко - доцент, колишній начальник кафедри та кандидат технічних наук, співавтор 7-ми патентів на винаходи, має понад 150 науково-методичних праць, а у вільний від роботи час надавав послуги ремонту.

Він спробував повчати товаришів по чарці життю, але працівники водоканалу не стали слухати лекцію про "основи виживання" в ПВК і накинулися на офіцера запасу з кулаками. Той вихопив травматичну зброю і одному з нападників вистрілив у живіт. Із серйозною травмою живота п'яного контрактника доправили до лікарні. Полковника Косенка затримали.

Нагадаємо, що на одному з цвинтарів у Кубані, біля станиці Бакинської, виявили цілу алею ліквідованих завербованих ув'язнених.

  • Вас може зацікавити:

Головорізи на службі у Кремля: у чому відмінність ПВК "Вагнера" від нормальних військових компаній

ЗСУ розгромили штаб ПВК "Вагнера" у Кадіївці: фото наслідків удару

"Там пів гуртожитку немає": по базі ПВК "Вагнер" у Сватовому завдано потужного удару, відео