RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Загроза імпічменту: в Росії дали прогноз по угоді Трампа з Путіним

Відомий російський політолог Андрій Піонтковський, який раніше розповів про нову стратегію Росії щодо України, вважає, що небезпека будь-якої угоди між Путіним і Трампом знята з порядку денного.

Таку думку Піонтковського наводить портал "Обозреватель".

Піонтковський вважає, що президент США Дональд Трамп не може домовитися з Путіним навіть якби і хотів. Ситуація, що склалася, коли майже вся еліта США, включаючи республіканців, виступає за активний опір Росії, роблять для Трампа неможливими будь-які серйозні поступки Кремлю. В іншому випадку президенту США загрожував би імпічмент, як переконаний Піонтковський.

"Тема, яка найбільше турбує і нас в Росії, і українців, ця можливість путінського захоплення Білого Дому - закрита", - говорить російський політолог. Також Піонтковський додав, що путінський розрахунок на роль однієї людини, яку можна було б поставити в залежність і посадити на посаду глави держави, виявився невиправданим через якісну відмінність американської політичної системи.

Раніше "Апостроф" писав про думку американського політолога Джейсона Смарта, який також пояснив, чому угода між Путіним і Трампом неможлива.