RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

НАБУ звинуватило лікарів в постановці неправдивого діагнозу Насирову

У НАБУ заявили, що лікарі лікарні "Феофанія", де був затриманий відсторонений від посади глави ДФС Роман Насиров, без підстав погіршували оцінку стану його здоров'я.

Про це сказано в публікації на офіційному сайті НАБУ.

Таке звинувачення ґрунтується на даних експертизи, проведеної Міністерством охорони здоров'я України. Висновки експертів були сьогодні, 27 березня, передані співробітникам НАБУ.

У матеріалах експертизи зазначено, що в лікарні "Феофанія" систематично і без належних причин заявляли про тяжкий стан здоров'я Насірова, намагаючись на цій підставі обмежити доступ детективів НАБУ до підозрюваного.

Після обстеження в іншому медичному закладі ступінь тяжкості діагнозу Насірова не підтвердився і був зроблений висновок, що йому можна відвідувати судові засідання.

Щоб отримати об'єктивну інформацію про оцінку стану здоров'я Насирова, НАБУ звернулося до Міністерства охорони здоров'я України з проханням провести відповідну експертизу і дати характеристику роботі персоналу лікарні "Феофанія".

Раніше "Апостроф" повідомляв про намір НАБУ перевірити законність походження коштів з яких було сплачено заставу за Насирова.