RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Голова" Криму різко відреагував на виклик до ГПУ

Самопроголошений "глава" окупованого Криму Сергій Аксьонов назвав клоунадою виклик на допит від Генеральної прокуратури України (ГПУ).

Про це йдеться в прес-релізі, оприлюдненому виданням Lenta.ru.

"Чесно кажучи, складно коментувати цю маячню. Вони в паралельній реальності живуть. Те, що подібні "порядки" публікує офіційна преса, — це саме по собі клінічний випадок. У них в країні злочинність зашкалює, а прокуратура мильні бульбашки пускає", — заявив Аксьонов.

За його словами, "вся ця клоунада повинна більше турбувати громадян України, тому що вони утримують цих дармоїдів".

Нагадаємо, сьогодні ГПУ викликала на допит Аксьонова та "прокурора" Криму Наталю Поклонську. Зазначається, що вони повинні з'явитися для давання показань 29 червня. Крім того, на допит викликали також колишнього "спікера" "закзібрання" Севастополя Олексія Чалого, "міністра внутрішніх справ" Криму Сергія Абісова, колишнього керівника управління СБУ в регіоні Петра Зиму і "спікера" Криму Володимира Константинова.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ватажок окупованого Криму Сергій Аксьонов заявив, що після анексії Криму кримським татарам на півострові живеться краще, ніж при Україні.

Самопроголошеного "главу" окупованого Криму Сергія Аксьонова спіймали на жалібному листі президента РФ Володимира Путіна з проханням не скорочувати фінансування анексованого півострова через зростання невдоволення і падіння оптимізму кримчан".