RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Епопея з Євробаченням-2017: в мережі повідомили скандальну новину

В Одесі заявили, що 9 вересня переможцем конкурсу серед міст, що претендують на прийняття Євробачення-2017, всупереч прогнозам стане не Одеса, а Київ.

Про це в Facebook заявив одеський активіст Павло Поламарчук.

Він не уточнює, звідки у нього дані про переможця, який має бути оголошений офіційно лише через кілька годин. Але активіст висловив обурення у зв'язку з таким рішенням.

"Завтра переможцем оголосять Київ. Незважаючи на те, що Одеса закрила всі питання по гарантіям, арені, готельному фонду. Далі суцільний мат. Центральна київська влада – ідіоти, зрадники і сепаратисти", - заявив він.

На думку активіста, якщо проведення конкурсу дістанеться Києву, це буде приниженням Одеси та суттєво зменшить проукраїнські настрої в регіоні.

"І залишить нас один на один з озлобленою, пригніченою, як німці після Вестфальського миру, ватою. І Путлеру, а також всім тим, хто хоче повернутися в місто на танках, залишається лише сама малість – викрутити ручки ретрансляторів", - заявив Поламарчук.

Він підкреслив, що проведення конкурсу в Одесі дозволило б місту здійснити стрімкий ривок у розвитку у всіх сферах і дозволило б довести, що в місті немає ніякого фашизму.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в росЗМІ з'явилася інформація з посиланням на прес-службу Європейського мовного союзу, що якщо Україна до початку жовтня не визначиться з містом, яке в травні наступного року прийматиме конкурс, то право може перейти іншій країні, зокрема РФ. Росії дали жорстку відповідь на її шанси провести Євробачення-2017.