RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Авакова розповіли, як бойовики ДНР випускають із тюрем вбивць

Начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін розповів про те, що бойовики ДНР "амністують" засуджених до тюремного ув'язнення за особливо тяжкі злочини, щоб вони перейшли на бік терористів.

Про це Аброськін написав на своїй сторінці в Facebook.

Він повідав, що таке відбувається у Єнакіївській колонії, зазначивши, що в бойових діях беруть участь не тільки "амністовані" злочинці, але і співробітники виправної установи. Також він повідомив, що керівництво колонії регулярно знущається над ув'язненими, принижуючи і б'ючи їх.

За словами Аброськіна, подібне відбувається і в інших колоніях. Він розповів про випадок у Калінінської колонії в Горлівці, де п'яні бойовики вивели ув'язнених і стали вести по ним вогонь, в результаті чого загинуло двоє ув'язнених, а також був поранений один із співробітників.

Начальник донецької поліції розповів, що в Торезької колонії ув'язнених бойовики "закликають" в "штрафбат", залучаючи їх до участі в обстрiлах мирних жителів.

Також Аброськін повідомив, що в Жданiвської колонії процвітає наркобізнес.

Як повідомляв "Апостроф", раніше В'ячеслав Аброськін розповів про затримання колишнього бойовика так званої ДНР, який захотів отримувати українську пенсію.