RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Штаб АТО повідомив про велику кількість поранених бійців ВСУ

У результаті обстрілів російсько-окупаційними військами позицій Збройних сил України на Донбасі десятеро українських бійців було поранено, двох - травмовано, один - загинув. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Загалом зафіксовано 110 обстрілів.

"На Донецькому напрямку танк та міномети різних калібрів неодноразово обстрілювали Авдіївку, шахту Бутовку, Піски, Опитне, Верхньоторецьке, Зайцеве, Кам’янку, Луганське, а з гранатометів та стрілецької зброї – Зайцеве і Троїцьке. Снайпер вів вогонь по Зайцевому та Опитному", - йдеться у повідомлені.

На Маріупольському напрямку ворог вів вогонь з 122 міліметрової артилерії, мінометів різних калібрів, БМП, гранатометів стрілецької та снайперської зброї.

На Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії було обстріляно Калиново-Попасну, Новозванівку та Троїцьке, з артилерії 122 міліметри та мінометів різних калібрів – Новоолександрівку, Кримське, Оріхове, Попасну, Катеринівку, Троїцьке та Новозванівку.

"ПТРК неодноразово вели вогонь по наших позиціях в районі Кримського. Гранатомети, великокаліберні кулемети та снайпери – по Станиці Луганській ( в районі ділянки розведення). По Валуйському також вогонь вів снайпер", - зазначили у штабі.

Нагадаємо, станом на 18:00 4 березня в зоні АТО поранення отримали троє українських військовослужбовців.