RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Глухові прокоментували ідею мера Терещенка про відкриття центру лікування коноплями

Активіст з Глухова Павло Панків з іронією прокоментував ініціативу мера міста Мішеля Терещенка про відкриття Всеукраїнського центру лікування коноплями.

На своїй сторінці у Facebook активіст зазначив, що завдяки цьому Глухів стане туристичним центром, передає "Обозреватель".

"Він обіцяв, що ми станемо туристичною столицею України? Він виконує обіцянку! Вже в перший конопляний урожай у Глухів з'їдуться любителі марихуани з усіх куточків країни. Тому звертаюся до депутатів: будьте милостиві і проявіть добру волю – зробіть Терещенко почесним коноплянином, ой, глуховчанином", – написав Панків.

"Можемо навіть організувати конопляний фестиваль. Розбити для них наметове містечко. Облаштувати зони вільного вживання (закреслено) лікування коноплями. Можемо почати продавати квитки на конопляні поля (безліміт на всі дні збору врожаю – зі знижкою). Заповзятливі глухівчани можуть готувати свої квартири під здачу в оренду. Перевізники нехай закуповують транспорт (можемо забирати людей з Сум на конопляний курорт). Одним словом – "спасибі" Терещенку за те, що дав нашим людям роботу і коноплі", – додав активіст.

Він також зазначив, що такий подарунок від депутатів має стати прощальним для мера Терещенка, який планує найближчим часом покинути Глухів і перебратися до дружини в Київ.

"Йому недовго залишилося жити в місті - мер вже збирає речі і переїжджає в столицю до дружини. Нехай прощальний подарунок Мермишелю радує його, як радують коноплі всіх її шанувальників", – написав Панків.

Нагадаємо, що Мішель Терещенко обіцяв під час виборів, що Глухів стане потужним туристичним центром. А кілька тижнів тому анонсував відкриття у Глухові першого в Україні центру лікування коноплями.