RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

СБУ дізналася, як на Донбасі бойовики катують дітей

Служба безпеки України (СБУ) викрила спробу терористів ЛНР на окупованому Донбасі за допомогою тортур залучити 15-річного жителя Новоайдарського району (Луганська область) до шпигунства на території, підконтрольній Україні.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"У середині травня на березі річки Сіверський Донець бойовики захопили 15-річного жителя Новоайдарського району. Під час тривалих нічних допитів із залякуванням і тортурами терористи вибивали у хлопця інформацію про місця розташування бойових позицій, особовий склад і озброєння українських підрозділів поблизу селища Трьохізбенка (Луганська область). Зі слів юнака, одним з катів був терорист на прізвисько "Клим", а рядовими бойовиками керували російські найманці з Північного Кавказу", - інформує прес-служба.

"Потім бандити вимагали, щоб дитина почала шпигувати для них на території, підконтрольній Україні. Після того як хлопець погодився на співпрацю з терористами, його відпустили, і він зміг повернутися додому", - діляться подробицями в СБУ.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі виник ажіотаж навколо історії вбивства проросійськими бойовиками на Донеччині 16-річного Степана Чубенка з Краматорська (Донецька область).