RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Напад на машину нардепа-радикала: журналіст вказав на важливу деталь

Народний депутат від фракції "Радикальна партія Олега Ляшка Андрій Лозовий заявив про напад на свій автомобіль після рішення суду про взяття на поруки нардепів арештованого колишнього командира батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта з позивним "Батя".

Про це Лозовий повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Батя - на волі! Два дні боротьби дали свій результат. Більше тисячі людей зустріли Героя такими аплодисментами, яких я ще не чув у житті. Забрав Батю з суду - пси тушки Мельничука пом'яли машину і порізали колесо. В машині зі мною були Батя - Валентин Лихоліт - з дружиною Ларисою, колега Ігор Мосійчук та мій помічник", - написав нардеп.

"Маю достовірну інформацію, що виконавцем-організатором нападу був близький до Мельничука на псевдо Бульдозер - Олександр Михайлович Бабич", - додав Лозовий.

Даний інцидент підтвердив і нардеп від "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігор Мосійчук.

"Бандити порізали колесо і пом'яли кузов автомобіля. Напередодні цього, ті ж самі особи, коли ми виводили Батю із суду через натовп - на мене був скоєний замах - намагалися підрізати ножем. Цю групу з орієнтовно 15 осіб очолював Олександр Михайлович Бабич, відомий як "Бульдозер". Замовником нападу і замаху є депутат-тушка з ригівської групи "Воля народу" Сергій Мельничук ", - зазначив Мосійчук.

У свою чергу, український журналіст Михайло Ткач вказав на цікаву деталь у нападі на автомобіль Лозового.

"Кажуть, скоєно напад на автомобіль народного депутата Лозового. Який автомобіль народного депутата Лозового? ", - запитує журналіст, маючи на увазі податкову декларацію нардепа за 2015 рік, де не вказано про наявність у нардепа будь-якого транспортного засобу.

Публікуємо частину декларації Лозового, де зазначаються транспортні засоби:

Нагадаємо, 2 липня протестувальники у зв'язку з арештом "Баті" приїхали до резиденції Порошенка.

Як повідомляв "Апостроф", суд над "Батею" прокоментувала нардеп Надія Савченко.