RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

У Донецькій області вибухнув газопровід: опубліковано відео

На газопроводі під Краматорському стався вибух, в результаті якого селища Сергіївка і Андріївка залишилися без газопостачання і електрики. Про це повідомляє "5 канал".

Вибух стався через пожежу, невідомі підпалили суху траву, і газова труба в землі вибухнула. За словами місцевих жителів, спочатку газ горів не сильно, але через деякий час стався вибух. Жертв і постраждалих немає.

Ремонтники оперативно почали ліквідовувати аварію, тому вдалося утримати тиск у газовій мережі і зберегти газопостачання в деяких селищах.

"Протягом 20 хвилин бригада аварійно-диспетчерської служби Краматорського управління прибула на місце. В результаті виконання оперативних заходів з відключення ділянки газопроводу, нам вдалося зберегти газопостачання населеного пункту Шабельковка і населеного пункту Олександрівка Слов'янського району", - заявив головний інженер "Донецькоблгазу" Віталій Дехтяренко.

Зараз ремонтники проводять заміну аварійної ділянки газопроводу і лінії електропередач, які були пошкоджені вибухом. Відновити газо- і енергопостачання планують вже завтра.

Нагадаємо, 24 лютого у результаті потрапляння снаряду у Авдіївці загорівся житловий будинок.