RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Відомий журналіст розповів про інцидент у Києві

Відомий український журналіст Віталій Сич розповів про те, що минулої ночі в Києві невідомі розбили скло в машині його дружини, викравши звідти старий планшет.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами журналіста, за останні півроку це вже другий неприємний інцидент з автомобілями в його родині: півроку тому хтось так само розбив скло його машини, викравши звідти комплект спортивної форми.

Обидва випадки сталися в Оболонському районі столиці, де проживає Сич.

"Нова "поліція" працює в поті чола - там кошеня з дерева зняти, тут селфі зробити з перехожими... не відволікайте своїми дрібницями, люди справою зайняті", "Після закону Савченко і в Одесі зашквар. Багато хто з тих, хто недавно загримів за крадіжки, вже на волі", "В Кривому Розі ситуація не краща. Якщо не гірша", А у нас на Оболоні теж скло розбили, так нам поліцейський патруль заклеїв вікно, щоб не залило дощем, тому що нас не було в місті два тижні, і залишили візитку, куди звертатися з приводу пошкодження автомобіля", - обмінюються думками в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", у травні в Харкові пограбували автомобіль колишнього міністра аграрної політики України Ігоря Швайки.