RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Відкрий рахунок у Сизрані, тільки й діло: в мережі висміяли проблему пропагандистів Путіна

У зв'язку з блокуванням Великою Британією рахунків пропагандистського російського телеканалу Russia Today його головному редактору Маргариті Симоньян порадили 17 жовтня відкрити рахунки в Росії.

"Відкрий рахунок в Сизрані, тільки й діло", - написали в коментарях до її скарг у соцмережі Twitter на нібито утиски свободи слова.

"Не плутайте геббельс-пропаганду зі свободою слова", "Брехню і пропаганду Кремля потрібно обмежувати, це ніяк не відноситься до свободи слова", "Грошей немає, але ви тримайтеся, гарного вам настрою, здоров'я!", "Канал російський, будьте в Росії, тримайте все в рублях. А то якось не патріотично нити про закриття рахунків у фунтах", "Так вам, дармоїдам, і треба. І заверещали одразу ж про свободу слова, лицеміри пропагандонські", "Другий день чудові новини! Заслужено Russia Today. Не зупиняйтеся. Дно вже близько", "Зає*ісь. Ось це і є справжні санкції. Дітей ваших ще б звідти випнули і будиночки заготовлені на старість віджали", "Не треба було фінансувати тероризм. Ой, почекайте, ви ж і є тероризм", "Час розкривати віолончелі", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський журналіст Павло Канигін звернув увагу на поведінку своїх колег з РФ під час презентації звіту про результати розслідування катастрофи Boeing рейсу MH17 над Донбасом.