RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Ліга Європи: знаменитий тренер відреагував на нелегку перемогу МЮ над "Зорею"

Один з найуспішніших і найбільш затребуваних тренерів в світі, португальський фахівець Жозе Моурінью відреагував на нелегку перемогу свого "Манчестер Юнайтед" над "Зорею" у 2-му турі групового турніру Ліги Європи.

Про те, що сказав Особливий після поєдинку 29 вересня, який завершився з рахунком 1:0, повідомляє офіційний сайт луганчан.

"Сьогодні було важко. У нас були шанси забити в першій половині матчу. Ми могли забити, але не зробили цього. Весь матч" Зоря "грала дуже організовано і оборонялася всією командою. Суперник у будь-який момент міг вибігти в контратаку. Було важливо перемогти, що ми і зробили. з перших хвилин я чекав, що ми заб'ємо швидкий гол, однак цього не сталося. В одному з епізодів, ще за рахунку 0:0, нас виручив Серхіо Ромеро. Проте, ми вірили, що можемо і повинні перемогти. Я випустив свіжих гравців, для того, щоб вони допомогли мені змінити хід зустрічі ", - зазначив Моурінью.

Нагадаємо, що "Зоря" у другій в історії грі в рамках групового турніру відправилася на легендарний стадіон "Олд Траффорд", проте не знітилася і зуміла протиставити "Червоним дияволом" непогану гру. Єдиний гол луганчани пропустили на 69-й хвилині - відзначився один з кращих форвардів планети Златан Ібраґімович. За весь матч підопічні Юрія Вернидуба завдали 7 ударів, 2 з яких припали в створ воріт манкуніанців.

Після поразки від МЮ український клуб опинився на останньому місці групи А: в його активі одне очко. Лідирує в квартеті турецький "Фенербахче", з яким луганчани зіграли внічию 1: 1 на старті Ліги Європи 2016/17. Напередодні "Фенер" здолав в Стамбулі голландський "Фейеноорд" 1: 0. Саме з голландцями українці зустрінуться 20 жовтня в рамках 3-го туру. Гра відбудеться в Роттердамі.

Як повідомляв "Апостроф", поєдинок "Зорі" проти європейського гранда МЮ викликав ажіотаж в соцмережах. Користувачі в захваті від того, що команда Вернидуба показала на легендарному "Олд Траффорді" хороший футбол.