RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

В УЄФА прийняли важливе рішення щодо проведення міжнародних матчів в Харкові

В УЄФА рекомендували дозволити проведення офіційних міжнародних матчів у Харкові. Про це повідомив президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

"Комітет УЄФА з питань стадіонів та безпеки рекомендував виконкому організації дозволити проведення офіційних міжнародних матчів на стадіоні "Металіст" у Харкові. Це ще одна наша спільна перемога. Вітаю голову Харківської ОДА Юлію Світличну і її команду, які доклали чимало зусиль для досягнення такого результату, з блискуче виконаною роботою.

Нагадаю, що Харків - вже друге місто, куди після тривалої перерви, викликаної війною на Донбасі, ФФУ вдалося повернути міжнародний футбол. Спочатку, після успішного діалогу з УЄФА і відмінно проведеного в березні товариського матчу Україна - Кіпр, офіційно приймати іноземних гостей знову дозволили Одесі. І 8 грудня тут буде грати в рамках Ліги Європи з нашою "Зорею" сам "Манчестер Юнайтед", - написав Павелко на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, збірна України вже провела один матч в Харкові - 15 листопада "жовто-сині" зіграли на стадіоні "Металіст" товариський поєдинок проти збірної Сербії (2:0).

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що президент України Петро Порошенко підписав указ про проведення в Києві фіналів Ліги чемпіонів серед чоловіків і жінок у 2018 році.