RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Шахтар" провів презентацію аргентинського форварда: опубліковано фото

Донецький "Шахтар" провів презентацію аргентинського новачка Густаво Бланко Лещука. Форвард виступатиме в новій команді під №99.

"Я вважаю, що Бланко Лещук - це відкриття нинішнього сезону в чемпіонаті України, - зазначив генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін, - Ми за ним почали стежити, як тільки він потрапив в "Карпати". У львівській команді Густаво розкрився, і ми повинні бути вдячні "Карпатам" за те, що вони знайшли такого футболіста. Зізнатися, переговори з львів'янами були складними і тривалими, але в підсумку все пройшло на вищому рівні і ми уклали контракт з нападником".

"Спочатку, коли я сюди приїхав, мені подобалося інтенсивно тренуватися, щоб згодом перейти в клуб вищого рівня. Зараз я маю намір зробити все можливе, щоб допомогти "Шахтарю". Хочу перевершити Луїса Адріано за кількістю забитих м'ячів", - приводить слова нападника офіційний сайт "Шахтаря".

Також Бланко Лещук розповів про свою майбутню конкуренції з Факундо Феррейрою: "Під час збору в Іспанії я зрозумів, що це чудова людина. У нас хороші відносини. Що ж стосується суперництва - воно професійне. І мене дуже тішить, що між двома аргентинцями існує здорова конкуренція".

Аргентинець, крім того, зазначив, що хотів би грати за збірну України, але не знає, яке рішення прийняв би, якби його покликали також в збірну Аргентини: "Досить складне питання. Отримати запрошення одночасно від двох національних збірних було б добре для моєї кар'єри. Але зараз я нічого не можу відповісти, оскільки спочатку я буду обговорювати це зі своєю сім'єю, яка для мене дуже важлива".

Фото - офіційний сайт "Шахтаря".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що стало відомо, скільки "Шахтар" заплатив за Бланко Лещука.