RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Росії відберуть чемпіонат світу з біатлону - ЗМІ

Міжнародний союз біатлоністів (IBU) відбере у Росії право проведення чемпіонату світу з біатлону, який в 2021 році повинен був пройти в Тюмені.

Рішення буде прийнято IBU на позачерговому засіданні конгресу організації, яке проходить в австрійському Хохфільцені. Про це в своєму Twitter повідомив німецький журналіст Нільс Кабен. "Тюмень не прийме чемпіонат світу з біатлону 2021 року", - повідомив Кабен.

При цьому в IBU заявили, що дане питання ще не розглядалося. "На конгресі вирішуються певні моменти і обговорюються пропозиції. Питання щодо чемпіонату світу 2021 року в Тюмені ще не обговорювалося на конгресі", - зазначив в коментарі "Р-Спорт" директор з комунікацій IBU Пер Ланге.

Відзначимо, що конгрес IBU вибрав Тюмень місцем проведення ЧС-2021 у вересні минулого року. Після цього Всесвітнє антидопінгове агентство вимагало від IBU роз'яснити причини цього рішення, з огляду на той факт, що МОК рекомендував не проводити в РФ змагання в зимових видах спорту після доповіді Річарда Макларена про допінг у російському спорті.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше Росія вже була позбавлена можливості приймати ряд змагань. Зокрема у РФ відібрали чемпіонат світу з бобслею і скелетону 2017 року, фінал Кубка світу з ковзанярського спорту, юніорський чемпіонат світу з біатлону, етап Кубка світу з біатлону і фінал Кубка світу з лижних гонок.