RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Українські біатлоністки прокоментували свій успіх на чемпіонаті світу

Українські біатлоністки прокоментували свою срібну медаль в естафеті чемпіонату світу з біатлону, який проходить у Хохфільцені.

"Задоволена гонкою, крім стрільби стоячи. Це була не моя стрільба. Було досить гарне самопочуття, я змогла триматися разом з усіма. Сьогодні сервіс нас дуже порадував - все було чудово. Не скажу, що при такій погоді важче було стріляти. Дивитися за іншими дуже важко, важче, ніж бігти. Але знаючи Олену, я була впевнена, що все буде добре. Я щаслива", - наводить слова Ірини Варвинець офіційний сайт Федерації біатлону України.

"Це все лижі, вони були просто приголомшливі. Величезне спасибі сервіс-бригаді. Дуже намагалася показати свій максимум, так щоб зробила все - і "померла". Фініш Олени дивилися по телебаченню. Ми бачили, що вона може бути в трійці. Але вирішили, на удачу, досидіти до кінця, а потім тільки побігли на стадіон", - зазначила Анастасія Меркушина.

А Олена Підгрушна підкреслила: "Розуміла, що дівчата поруч, розуміла наскільки вони сильні суперниці. Не можна було дозволити собі використовувати запасні патрони. Бо жодного шансу не буде. Тому я обережно працювала на рубежі. Бачила, що поруч дівчата. В якийсь момент Абер об’їхала мне. Я собі сказала, що треба триматись за ними, а вже на фінішній прямій доведеться боротися. Але мені повезло. Пішов дощ, додалося вологи, і лижі мене викатили вперед на спуску. Я просто пролетіла суперниць. І треба було тікати від них, кидатися, стрибати в підйом…

Я просто кайфувала від останнього кола, це було щось неймовірне. Мені здалося, що весь світ за мене вболівав. І українці, і росіяни, і білоруси, і серби. Всі кричали "Лєна, давай!".

Нагадаємо, жіноча збірна принесла Україні першу медаль чемпіонату світу в Хохфільцені.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українець Семенов фінішував в топ-5 індивідуальної гонки чемпіонату світу з біатлону.