RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У мережі висміяли стан захопленої Росією території

Популярний російський блогер, публіцист Павло Пряників висміяв дороги, які знаходяться в російській Карелії, на території, що колись належала Фінляндії.

Про це Пряників написав у своєму Twitter, опублікувавши карту, на якій показана мережа лісових доріг по різні сторони між Фінляндією і Росією.

"Дорожня мережа у Фінляндії і Карелії", — підписав Пряників карту.

Скріншот з Twitter Павла Пряникова

"Ми бережемо природу", "Ворог не пройде", "Чому це так сильно похоже на звивини. Ворог не пройде", "Там ще дивно, що поки їдеш по Фінці на поїзді, навколо дивовижні лісові пейзажі, як перетинаєш кордон, починається жахливий срач, якісь яри і вид з вікна підмосковній електрички", "Якщо ми побудуємо дороги, вони за нами приїдуть і нас захоплять", "Це щоб ускладнити пересування по території ймовірного агресора", — коментують карту користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", російський президент Володимир Путін дуже агресивно відреагував на можливий вступ Фінляндії до НАТО.

Раніше фінський прем'єр Юха Сипиля сказав, що Фінляндія може подати заявку на вступ у НАТО, якщо ця ідея отримає широку підтримку з стооны фінів.