RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Скрізь встиг: навколо Трампа в США розпалюються нові секс-скандали

У скандалі навколо сексуальних домагань кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа з'являються нові імена.

Про це повідомляє російський ресурс Lenta.ru.

Зокрема, відома актриса Сальма Хайєк в інтерв'ю іспаномовному радіо El Show del Mandril звинуватила Трампа в нав'язливих залицяннях. Вона не уточнила, коли саме стався цей інцидент, але зазначила, що на той момент вона перебувала в стосунках. За словами Хайєк, коли Трамп подзвонив їй і запросив на побачення, вона відповіла, що не пішла би з ним, навіть якщо б у неї не було б хлопця, що образило мільярдера.

Також актриса додала, що після цього Трамп замовив статтю у виданні National Enquirer, в якій заявив, що не став би з нею зустрічатися, оскільки вона дуже маленького зросту.

Як зазначає Associated Press, Дональда Трампа звинуватила в сексуальних домаганнях і порноактриса Джессіка Дрейк. Як вона сказала, 10 років тому вони зустрілися на турнірі з гольфу, після цього Трамп запропонував їй 10 тис. дол за секс, але вона відмовилася.

У передвиборчому штабі кандидата в президенти США від республіканців заявили, що дані звинувачення є брехнею.

Як повідомляв "Апостроф", на заключному раунді дебатів кандидатів у президенти США Хіларі Клінтон притиснула Дональда Трампа питанням про втручання РФ в американські вибори.