RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Російський журналіст викликав гнів у мережі повідомленням, коли РФ увійде в Київ на танках

Російський журналіст Сергій Смирнов розповів, як РФ відправиться на Євробачення в Україну, чим викликав буру обурення в соціальних мережах.

Про це Смирнов написав у своєму Twitter.

"На наступне Євробачення ми поїдемо на танках", — написав Смирнов.

"Під Ростовом лежать недоехавшие до Євробачення на танках з минулого року", "А додому подете на рефрижераторах", "На надувних", "Не факт, що поїдемо. Образимося і не поїдемо", "Подивися в Гуглі, як гарно летить Стугна. Якщо будеш на танку побачиш Стугну — терміново підніми руки", "Геии на танках — це не реально", — коментують користувачі Twitter запис.

"Та ви вже 2 роки до нас на танках їздите. а іноді і на БУКах. Ніхто ж і не сумнівається. що ви людожери", — пишуть в Twitter Луїза Чкалова.

"Мордою б в цей скрін натовкти тих у**ків, хто 12 рахе "по-братськи" дав", — додають там.

Нагадаємо, російські ЗМІ розвели істерику у зв'язку з перемогою України на Євробаченні-2016.

Як повідомляв "Апостроф", директор Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович, коментуючи перемогу української співачки Джамали, закликав НАТО і ВСУ готувати Севастополь для "Євробачення-2017".

Український опозиційний художник Георгій Ключник виклав у мережі свою нову роботу, якою показав, як бачить підсумок Євробачення-2016, де перемогла Джамала.

Читайте також матеріал "Апостроф": Перемога Джамали на Євробаченні-2016: онлайн-відеотрансляція і хроніка події, реакція соцмереж.