RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Відпочинок в Криму: в мережі вказали на цікаву деталь в опитуванні росіян

У мережі звернули увагу на цікаву деталь в результатах опитування росіян щодо їх планів відпочити на території окупованого Криму.

На сторінці "Рогозін на орбіті" в Twitter вказали, що кількість людей, які вважають відпочинок на півострові ідеальним, в рази перевищує число росіян, що реально збираються туди їхати на відпочинок.

Згідно з результатами опитування, озвучених главою ВЦВГД Валериемй Федоровим та наведеними інформаційним агентством "Інтерфакс", 36% росіян назвали Крим місцем, де вони хотіли б провести відпустку при наявності коштів та можливостей. При цьому частка респондентів, що реально планують відвідати Крим, становить 8%.

"У 2016 році ми вперше зафіксували вертикальний зліт Криму як ідеального місця проведення відпочинку для росіян - 36% сказали, що якщо б у них була можливість вибору і засобів, вони б поїхали в Крим. Рік тому таких було 27%. Два роки тому - всього 8%. Тобто, що б не відбувалося з реальним відпочинком у Криму, але Крим як напрям мрії останні два роки стійко зростає. Цей тренд зберігся, і ми не спостерігаємо зупинки", - сказав Федоров.

Як повідомляв "Апостроф", росіяни значно охолонули до відпочинку в Криму, вважаючи за краще проводити відпустку в Сочі або за кордоном.