RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У мережі висміяли істерику росіян через обмін Савченко на двох ГРУшников

Користувачі соціальних мереж звернули увагу на обурення російського сегменту інтернету у зв'язку з обміном 25 травня української льотчиці Надії Савченко на двох полонених російських ГРУшников Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова.

"Верещу)) Росіяни про обмін Савченко на двох грушників. Починаю розуміти, що ми нічого не знаємо про справжню зраду)))", - іронізує користувач Сергій Наумович.

Наумович для наочності опублікував прінтскріни коментарів російських користувачів під новиною про обмін.

"Двох козлів обміняли на військового пзлочинця. Ну далеко підемо", - обурюється користувач Андрій Алухтін.

"Зараз у суді показують слізний ролик, як вдови журналістів просять Путіна помилувати вбивцю своїх чоловіків. От цирк. Убий людей, поводь себе, як мавпа в суді і тебе помилують", - обурюється Ольмек Тольтекович.

"США натиснули на Путіна. Це провал російської дипломатії. Сталін сина свого на маршала не обміняв. Ось тепер буде радість в Україні, ми обміняли вбивцю на зрадників, які розкололися в СБУ. Ось така вона правда", - пише користувач Анзор Карноков.

Як повідомляв "Апостроф", 25 травня Савченко було повернуто в Україну. Російський блогер Анатолій Несміян (el-murid), який є прихильником "Новоросії", вважає повернення з російського полону української льотчиці та народного депутата Надії Савченко приниженням для президента РФ Володимира Путіна від президента України Петра Порошенка.