RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Бунт ув'язнених в Україні спростували: путінці бризкають жовчю

У Кіровоградській виправній колонії N6 спростували інформацію, що з'явилася раніше, про масштабний бунт ув'язнених.

Колонія працює в штатному режимі, виконується розпорядок дня, чергові зміни виходять на службу згідно з графіком, повідомили "Новинам Кіровоградщини" в установі.

"Інформація про напади на співробітників установи, забирання ключів та спецзасобів, виламування дверей є неправдивою та недостовірною. 2.06.2016 року установу відвідали представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Галина Килимова, Костянтин Запорожцев, Віктор Жученя, які здійснили обхід території виправної колонії, прийом засуджених з особистих питань та підтвердили стабільну оперативну обстановку в Кіровоградській виправній колонії № 6, - йдеться в повідомленні.

Водночас росіяни зловтішаються з приводу інформації про бунт, опублікованої на сайті російського пропагандистського ресурсу "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", уповноважений з прав людини в РФ, генерал-майор МВС Тетяна Москалькова зробила заяву з приводу українських ув'язнених, які відбувають своє покарання на території анексованого Росією Криму. Пізніше ситуацію прокоментувала уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутківська.