RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Відомий російський журналіст перейшов на українську через Вакарчука: опубліковано відео

Відомий російський журналіст і телеведучий Леонід Парфьонов розповів про свою дружбу з українським музикантом, лідером гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком.

Про це Парфьонов, який приїхав у Львів, розповів в інтерв'ю програмі "Світське життя", відео з якої опубліковано на YouTube.

"Даючи інтерв'ю в Україні, думаю, що це Святослав Іванович повинен сказати, що я його друг, а не я повинен примазуватися до національного скрабу України. Харизаматичність людини, пісні якого втілюють національну ідею — це підкорило. В Росії такого не було з часів Висоцького. Я добре пам'ятаю, як вся зима пройшла під знаком пісні "Мить", — зазначив журналіст.

Після цього Парфьонов перейшов на українську.

"Як сніг неймовірно блистить", — процитував російський журналіст рядок з пісні Вакарчука.

Як повідомляв "Апостроф", в суботу, 25 червня, в Одесі на стадіоні "Чорноморець" відбувся великий концерт української рок-групи "Океан Ельзи" в рамках Світового туру 2016-2017".

Раніше в мережі з'явилися вражаючі відео, зроблені на минулому 18 червня в київському Національному спортивному комплексі "Олімпійський" концерті популярної української рок-групи "Океан Ельзи" та її лідера Святослава Вакарчука.