RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Російських спортсменів освистали на Олімпіаді: путінці сходять жовчю

На Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро перед початком фіналу кролевій естафети 4 по 100 метрів глядачі освистали російських спортсменів.

Про це повідомляє "РИА Новости".

У підсумку росіяни посіли четверте місце, а перше - спортсмени з США.

Ця новина викликала шквал обурення у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"Який привіт - така і відповідь. Приїдуть в 2018. Приймемо відповідно до", "Після цього зобов'язані були зайняти призове місце", "Кругом одні фашисти! І в основному тупі", "так хохли це!", "Виродки проплачені! Морозов, взагалі незрозуміло як потрапив у цю ублюдочну доповідь.Тренується у піндосії, допінг-тести здає там же, у вживанні допінгу ніколи не був помічений!" - коментують російські користувачі мережі на сайті "РИА Новости".

"Піндоси проплатили свист трибун", "Олімпійські ігри перетворилися в політичні розборки. Дух олімпіад втрачений. Куди піндос засунув свій поганий ніс, там повна розруха", "Сподіваюся, після запливу, наші російські хлопці отпинают цих, хто свистів, як колись на євро отпинали англососов", "на цю олімпіаду треба було посилати калібри з каспію, а не спортсменів", - пишуть путінці в коментарях на сайті Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", путінці вибухнули люттю після відсторонення паралімпійської збірної РФ від Паралімпіади в Ріо-де-Жанейро.