RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Інцидент Путіна з бідним учителем підірвав соцмережі: опубліковано відео

У мережі викликало бурхливий резонанс відео, на якому президент РФ Володимир Путін принизив володаря титулу "кращий вчитель року" Олександра Шагалова, поставивши йому запитання про його зарплату.

Відео з цим інцидентом опубліковано на YouTube.

Зустрічаючись з учителями, які стали лауреатами російського конкурсу "Учитель року", Путін наполегливо поцікавився у Шагалова, скільки той заробляє. У відповідь вчитель повідомив йому, що отримує 25-30 тисяч рублів.

Путін заявив вчителю року, що той отримує менше, ніж становить середній заробіток педагогів в РФ. Російський президент заявив, що вчителі в Росії нібито в середньому отримують 36 тисяч рублів.

"Путін повернувся з Марса? Давно на землі не був? Не знає, яка зарплата у вчителів?", "Ось і виходить зп вчителя на одну ставку (це норма) 15-18 тисяч рублей. Це дуже мало", "Це хто ж Путіну такі цифри дає", "Вся країна знає, скільки отримує Сечін, і ніхто не знає — скільки отримує вчитель, країна ідіотів", "Директор їсть м'ясо, я капусту, а в середньому ми їмо голубці", "У Пєскова один годинник як 100 річних зарплат цього вчителiшки. Раби є раби", "Грошей немає. Всього вам доброго, гарного настрою і здоров'я! І переїжджайте в інший регіон, там вище зарплата, а у вашому регіоні вчителі не потрібні", — коментують користувачі YouTube.

Як писав "Апостроф", раніше прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв з цинізмом порадив учителям з РФ йти в бізнес.