RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Загибель МН17: новий крок влади Росії викликав ажіотаж

Російські користувачі мережі бурхливо відреагували на передачу даних зі сторони РФ у справі про катастрофу малайзійського Boeing рейсу MH17 на Донбасі 17 липня 2014 року.

Коментарі з цього приводу залишені на сайтах "Эхо Москвы" і "РИА Новости".

"Алмаз-Антей чергову версію про злочини укропів придумав? Яка вже за рахунком?", "Що в цьому випадку нове? Раніше приховане старе ? :)", "Якщо б у тих даних було щось, що доводить нашу невинність, ці дані всім показали б і роздали б ще в 2014 році", - коментують новину користувачі на сайті "Эхо Москвы".

"Вже всім набридла ця карусель. Набридло переконувати українців, що це їхні ЗСУ спільно з СБУ, і під керівництвом ЦРУ .... Всіх більше дивує потерпіла сторона. Невже так можна жити, знаючи правду?", "Навіщо? Винний призначений і до зміни політики США не зміниться. Наклеп меж не має. Може з новим президентом США щось і зміниться, але малоймовірно. Та й термін пройшов пристойний, і значимість жертв авіакатастрофи порівняно з жертвами в Сирії та Іраку незначна", - такими є найпопулярніші коментарі на прокремлівському сайті "РИА Новости".

Як повідомляв "Апостроф", в Україні вказали на чергову брехню Кремля з приводу катастрофи MH17 на Донбасі.